Bron: BN de stem

Etten-Leurse Lichtjesavond gaat, in aangepaste vorm, toch door

ETTEN- LEUR – De Lichtjesavond die traditioneel op de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Zundertseweg in Etten-Leur plaatsvindt, gaat dit jaar vanwege corona niet door. Maar er is een alternatief bedacht.Stella Marijnissen 18-11-20, 12:00 Bron: BNDeStem

De avond voorziet in een behoefte aan warmte en saamhorigheid en de belangstelling ervoor is dan ook altijd groot. 

Om toch in die behoefte te voorzien heeft het stichtingsbestuur op de avond van 13 december voor een alternatief gezorgd. Dat gebeurt in samenwerking met H-int Media, het Turfschip en streekomroep Ons West Brabant. 

Live uitzending

Vanaf 17.00 uur wordt live uitgezonden via de Sociale Media (Facebook en YouTube) en het programma is om 20.00 uur op televisie te zien bij Ons West Brabant.

Via een drone zullen beelden uitgezonden worden van een met speciale technieken verlichte begraafplaats, die overigens niet voor bezoekers toegankelijk is. Vanuit het Turfschip wordt een live programma gepresenteerd met lokale artiesten zoals Siem van Baal, zanggroep Odi en Cabaret van Zolder. 

Stuur uw favoriete gedicht of verhaal in.Oproep stichtingsbestuur

Ook zullen er voordrachten plaatsvinden en het stichtingsbestuur roept mensen op hun speciale gedicht of verhaal te mailen naar info@jandewit-zn.nl of info@reedijkuitvaart.nl. Het bestuur zal uit de inzendingen een keuze maken. Foto’s van overleden dierbaren zijn ook welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up