Over

Wie zijn wij?

Boys komen streamen is begonnen uit een passie project met aandacht voor nieuwe technieken aangevoerd door een frisse jonge blik. Tijdens de door u wel bekende pandemie zochten de oprichters van Boys komen streamen naar een project om de al aanwezige creatieve honger te stillen. Dit werd gevonden in het uitdenken en bouwen van een livestream studio gevestigd in Het Turfschip in Etten-Leur. Niets is zo mooi als een hobby die gigantisch uit de klauwen loopt en alhoewel wij dit soms nog wel zo zien kunnen we hetgeen wat neergezet is echter niet meer zo beschouwen.

Gastons Bier mysterie editie 3 2020

Er is veel tijd en moeite gestopt in het uitdenken van het systeem om een zo compleet mogelijk product aan te kunnen bieden. Door middel van onze Black Magic Production studio 4k switch paneel kunnen wij tot wel 10 camera’s en media outputs aansluiten en direct schakelen in onze live uitzending. Door het geavanceerde CasparCG systeem laden alle video’s en lower-thirds vlekkeloos in en kan men thuis in hoge beeld en geluidskwaliteit kijken naar de uitzending.

Soms is er de behoefte om juist niet in een studio een live opname te maken. Daarom hebben wij onze apparatuur in flight cases staan waardoor die makkelijk mee te nemen zijn. Hierdoor is een livestream op de door u gekozen locatie een fluitje van een cent.

Ploegendienst Bouwradio juni 2020
Scroll Up